Foto portada: l'equip de La Palma, distingit amb el segon premi a la millor mona de Pasqua. Foto: @lapalmapastissers via Instagram.

La segona millor Mona de Pasqua de Catalunya es forneja a Sabadell

Nou reconeixement per la pastisseria La Palma, a la Creu de Barberà, amb un segon establiment al centre de Barberà del Vallès i un tercer a Sant Cugat. Després de ser la millor coca de crema i pinyons per Sant Joan de l’any 2024, ara l’han distingit com la segona millor mona de Pasqua tradicional -brioix- de Catalunya.

El popular establiment de la carretera de Barcelona es continua fent un bon nom pel que fa als guardons professionals. I és que ara han guanyat el segon premi a la categoria de Millor Mona de Pasqua Tradicional de Catalunya en un concurs professional.

La millor mona de Pasqua

Es tracta d’un concurs professional, amb només dues categories: mona tradicional de brioix i mona de xocolata amb figura de xocolata. El concurs l’organitza l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport de les marques Chocovic, Utilcentre, la marca de farina Fills de Moretó, CSTY y Oneway. A banda, compta amb el suport del Gremi de Pastissers de Girona, juntament amb els Gremis de Flequers de la província de Barcelona, de Girona i la Federació Catalana de Gremis. Els participants van lliurar les seves creacions a Casa Seat de Barcelona, on el passat dimarts es va reunir el jurat, tot just abans de l’acte de lliurament de premis.

Informació relacionada:

Foto portada: l’equip de La Palma, distingit amb el segon premi a la millor mona de Pasqua. Foto: @lapalmapastissers via Instagram.

Els comentaris estan tancats