Foto portada: els regidors de CiU Josep Beltran, Carles Rossinyol (portaveu) i Sílvia Renom. Autor: cedida.

Una de cada quatre peticions per fer un acte al carrer rep el silenci com a resposta

Una de cada quatre peticions d’entitats per  fer activitats al carrer no rep resposta de l’Ajuntament, segons denuncia el grup municipal de Convergència i Unió. A més a més, segons la formació nacionalista, el consistori desconeix el motiu de perquè succeeix.

De fet, durant l’any 2015 es van fer 741 peticions per ocupar la via pública. Una de cada quatre, en total 182, no van rebre resposta abans del dia que tocava fer l’activitat.”Això provoca una incertesa greu a les entitats que no saben si poden o no organitzar l’activitat i fer la corresponent divulgació, a més de lesionar el seu dret a tenir resposta de l’Ajuntament”, assegura el portaveu de CiU, Carles Rossinyol. El regidor denuncia que el consistori no sap els motius del silenci:

No es dóna el servei amb el mínim de qualitat necessària, s’incompleix la normativa que estableix que s’ha de respondre en 15 dies i, a més, demostren un desconeixement important d’allò que està passant dins l’Ajuntament. El panorama és esgarrifós”.

La formació nacionalista creu urgent que l’executiu prengui decisions per millorar el servei que presta l’administració i creu que “ja ha passat el temps de donar les culpes als d’abans. El nou govern coral d’Unitat pel Canvi, ERC, la Crida i Guanyem s’ha de posar a governar”.

Foto portada: els regidors de CiU Josep Beltran, Carles Rossinyol (portaveu) i Sílvia Renom. Autor: cedida.

Comments are closed.