Foto de portada: Celebració gol de Salguero. Autora: Dihör

El CE Sabadell deixa escapar dos punts en un bon partit contra el SD Ibiza (1-1)

La bona dinàmica arlequinada que arrossegava l’equip del partit contra l’Andratx s’ha vist interrompuda per un SD Ibiza, que lluny de voler anar a guanyar el partit, es conformava amb l’empat, fent gala de constants pèrdues de temps. El sòlid partit del CE Sabadell, tot i gaudir de bones ocasions, sobretot a la segona part, no ha sabut aprofitar-les i endur-se els tres punts a la Nova Creu Alta.

Tots esperàvem tornar a veure la millor versió ofensiva del CE Sabadell tal i com va passar a Andratx, però lluny de ser una màquina arlequinada, ha tornat a mancar la definició de les jugades. Només es poden comptabilitzar tres ocasions a la porteria eivissenca durant la primera part, una rematada aïllada, un 1 contra 1 d’Urri que ha desaprofitat per voler deixar el gol a Javi Delgado i el gol arlequinat. 30 minuts ha hagut d’esperar la Nova Creu Alta per celebrar el primer gol del partit, obra d’Adrián Salguero després d’una deixada de Ton Ripoll, estrenant el seu caseller golejador.

El partit pujava de revolucions i l’àrbitre ha optat per un criteri bastant permissiu, sense assenyalar faltes clares i algunes disputes entre jugadors. Quan les faltes més clares no eren xiulades, les que eren menys o directament no ho eren sí es xiulaven. El conjunt arlequinat s’ha trasbalsat amb el col·legiat per no assenyalar accions clarament punibles que aturaven contraatacs del Sabadell. Inclòs el tècnic David Català també ha protestat contra accions polèmiques, tot i que sense rebre targeta, com sí va ocórrer contra l’Espanyol ‘B’.

Acció individual de Martínez. Autora: Dihör

El SD Ibiza no s’ha donat per vençut i just quan tot semblava vist per la sentència de la primera part, un gran centre per banda dreta troba el peu de Nofre Riera al segon pal, que engaltant un xut tal i com li ha vingut la pilota, ha portat el partit a taules al descans.

El segon acte ha començat amb una intensitat i un voltatge molt alt, amb constants pèrdues de temps de l’Ibiza que aixecaven les esbroncades arlequinades, però no penalitzades per l’àrbitre. Veient que el partit se li anava de les mans, s’ha posat la mà a la butxaca de manera repetida per sancionar quasi cada disputa que acabés amb un jugador al terra.

Disputa polèmica a l'àrea del SD Ibiza. Autora: Dihör
Disputa polèmica a l’àrea del SD Ibiza. Autora: Dihör

Poc de futbol durant la segona part, més marcada per la tensió al camp i les disputes dels dos equips. No obstant, ‘Gonpi’ ha gaudit de l’ocasió més clara quan una errada defensiva ha pogut marcar a porta buida, però s’ha complicat la jugada i no l’ha pogut convertir en el momentani 2-1. David Català, al veure que el partit s’estava trencant ha decidit incorporar Bakayoko i Miguelete per moure la defensa eivissenca i recuperar electricitat.

A partir del minut 70 de partit, el CE Sabadell ha recuperat el domini del partit i ha pogut, en tres ocasions, marcar distàncies al marcador però l’equip eivissenc refusava de manera heroica. Les nombroses interrupcions en el joc del conjunt visitant i els canvis aturaven l’intens ritme del partit, així perjudicant al CE Sabadell, que veia com el temps s’esgotava.

CE Sabadell: Cassaró a la porteria; Salguero, Pedraza, García (Vargas, minut 73), Ripoll; Marru (Olmedo, minut 87), Urri, Cortés; Gonpi (Miguelete, minut 62), Delgado (Bakayoko, minut 62), Martínez
SD Ibiza: Torrelavid a la porteria; Lecea (Nuñez, minut 59), Inglada, Cruz, Riera (Navalon, minut 67); Villar, Fernández, Caturla (Sánchez, minut 78); Ramón (Bengoechea, minut 67), Pochettino, Peñafort
Incidències: Targetes grogues a Gonpi, Pochettino, Lecea, Ramón, Martínez, Riera, Miguelete. 2575 espectadors.

Foto de portada: Celebració del gol de Salguero. Autora: Dihör